Ali Bulaç’a Açık Davet

“Başörtülü aday yoksa oy da yok” açıklaması ve kampanyası bütün partilere yönelik olarak yapılmış, sonuna kadar arkasında durduğumuz bir hak ve adalet talebidir. Açıklamayı yapan ve destek veren bizler “o kadınlar, bazı kadınlar, kimi kadınlar, aklı iki karış havada kadınlar” olmayıp, hepimiz ismimizle, kimliğimizle ve mücadelemizle maruf kadınlarız.

 Yazar Ali Bulaç kampanya süresince ve kampanyanın ardından uzunca bir zaman geçmesine rağmen haksız ithamlarını sürdürmüş, bizlerin “beyaz casuslar”, “derin güçler tarafından kullanılmış insanlar”, “iyi sıhhatte olsunların oyununa gelmiş kişiler” olduğumuza dair kimi açıklamalar yaparak, bu iddialarını kaynak göstermeden “aldığı bilgilere” dayandırmıştır. 

 İddiaları kampanyaya katılan bizleri büyük bir itham ve zan altında bırakmaktadır.  Töhmet altında bıraktığı  insanlar hangi derin güçler tarafından, nerede, nasıl kullanılmış, böyle bir bağlantı kendileri ile nasıl kurulmuştur? Kendisini bu iddialara adres olan bilgi kaynaklarını ve aldığı bilginin mahiyetini açıklamaya davet ediyoruz. Aksi halde bizlerin ve kamuoyunun gözünde bir müfteri olarak kalacaktır.”

Yorum bırakın